فهرس المقالات فائزه شیرخان المقاله 1 - اثربخشی عصاره الکلی گلسرخ بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در دوغ بهروز اکبری آدرگانی سمیرا اسدالهی فرد امیر علی انوار فائزه شیرخان پاتوبیولوژی مقایسه ای , العدد 4 , السنة 17 , پاییز 1399 المقاله 2 - ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده بهروش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ بهکار رفته در فرآوردههای گوشتی 10.30495/jfh.2019.669672 محمد احمدی بهروز اکبری آدرگانی المیرا دهقانی فائزه شیرخان بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1398 المقاله 3 - ارزیابی آلودگی برخی از ادویههای پرمصرف ایران و کاهش بار میکروبی به روش پرتودهی با اشعه ماورای بنفش 10.30495/jfm.2021.683210 بهروز اکبری فائزه شیرخان معصومه سام «نژاد میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1400