فهرس المقالات محمد احمدی المقاله 1 - ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده بهروش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ بهکار رفته در فرآوردههای گوشتی 10.30495/jfh.2019.669672 محمد احمدی بهروز اکبری آدرگانی المیرا دهقانی فائزه شیرخان بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1398 المقاله 2 - مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایههای اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان 10.30495/jfm.2022.683636 نهال سلیمی محمد احمدی ابراهیم رحیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1401