List of Articles محمد احمدی Article 1 - ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده بهروش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ بهکار رفته در فرآوردههای گوشتی 10.30495/jfh.2019.669672 M. Ahmadi B. Akbari-Adergani E. Dehghani F. Shirkhan Food Hygiene , Issue 4 , Year , Autumn 2019 Article 2 - مطالعه ژنوتیپی و فنوتیپی مقاومت آنتی بیوتیکی در جدایههای اسینتوباکتر بومانی جدا شده از کره و سرشیر سنتی در اصفهان 10.30495/jfm.2022.683636 Nahal Salimi Mohammad Ahmadi Ebrahim Rahimi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2022