فهرس المقالات علیرضا شهاب لواسانی المقاله 1 - مقایسه خصوصیات ترکیبی و حسی دوغ گرمادیده بدون گاز تهیه شده با تک سویه های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس حاوی مالتودکسترین 20.1001.1.17354226.1397.13.3.6.2 حجت نوروزی علیرضا شهاب لواسانی محمدرضا اسحاقی دانش زیستی ایران , العدد 4 , السنة 13 , پاییز 1397 المقاله 2 - بررسی تاثیر استفاده از مخلوط آرد گندم و مقادیر مختلف آرد کینوا بر ویژگی های فارینوگرافی و اکستنسوگرافی نان باگت 20.1001.1.17354226.1398.14.3.4.7 شاهین یوسف خان علیرضا شهاب لواسانی اورنگ عیوض زاده دانش زیستی ایران , العدد 4 , السنة 14 , پاییز 1398 المقاله 3 - تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری 20.1001.1.24234966.1398.11.2.1.3 10.30495/jfst.2019.543715 لیلا ناطقی محبوبه سادات رسول علیرضا شهاب لواسانی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398 المقاله 4 - بهینهسازی دوغ حاصل از شیرمیش با استفاده از آنزیم ترانسگلوتامیناز و اسانسکاکوتی 20.1001.1.24234966.1402.15.2.8.8 10.30495/jfst.2021.1911762.1676 درنا مرادیان علیرضا شهاب لواسانی محمدرضا اسحاقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 5 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس 20.1001.1.24234966.1401.14.4.10.7 10.30495/jfst.2021.684163 پگاه جلالوند علیرضا شهاب لواسانی اورنگ عیوض زاده نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 6 - تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش 20.1001.1.24234966.1399.12.2.6.5 10.30495/jfst.2020.673986 زهرا سانکهن علیرضا شهاب لواسانی لیلا ناطقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1399 المقاله 7 - تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش گلسا مهرابادیان علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 5 , بهار 1397 المقاله 8 - اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس مهناز هاشمی روان مهرداد کریمی مجد علیرضا شهاب لواسانی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 5 , تابستان 1397 المقاله 9 - بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت آرتور کالستیانس علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 5 , زمستان 1397 المقاله 10 - تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی سمیه آقایی علیرضا شهاب لواسانی پیمان رجایی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1398 المقاله 11 - بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی حامد زارعی علیرضا شهاب لواسانی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 7 , بهار 1399 المقاله 12 - بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی هانیه غندالی علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 6 , پاییز 1398 المقاله 13 - تغییرات ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز 10.30495/jfm.2022.674052 نسرین آذرجم علیرضا شهاب لواسانی انوشه شریفان میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1401 المقاله 14 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ مهدی پورهاشمی مهناز هاشمی روان نازنین زند علیرضا شهاب لواسانی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 14 , السنة 4 , پاییز 1403