فهرس المقالات S. Movahed المقاله 1 - The Effect of Adding Sweet Basil Seed Powder (Ocimum basilicum L.) on Rheological Properties and Staling of Baguette Bread R. Rezapour B. Ghiassi Tarzi S. Movahed Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 9 , السنة 6 , بهار 1402 المقاله 2 - Evaluation of Additional Carboxy Methyl Cellulose and k-Carrageenan Gums on the Qualitative Properties of Gluten- Free Toast Breads S. Movahed M. Mirzaei H. Ahmadi Chenarbon Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 5 , السنة 4 , بهار 1402 المقاله 3 - بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت آرتور کالستیانس علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 5 , زمستان 1397