• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • علیرضا شهاب لواسانی

    فهرست مقالات علیرضا شهاب لواسانی


  • مقاله

    1 - مقایسه خصوصیات ترکیبی و حسی دوغ گرمادیده بدون گاز تهیه شده با تک سویه های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس حاوی مالتودکسترین
    20.1001.1.17354226.1397.13.3.6.2
    حجت نوروزی علیرضا شهاب لواسانی محمدرضا اسحاقی
    دانش زیستی ایران , شماره 4 , سال 13 , پاییز 1397

  • مقاله

    2 - بررسی تاثیر استفاده از مخلوط آرد گندم و مقادیر مختلف آرد کینوا بر ویژگی های فارینوگرافی و اکستنسوگرافی نان باگت
    20.1001.1.17354226.1398.14.3.4.7
    شاهین یوسف خان علیرضا شهاب لواسانی اورنگ عیوض زاده
    دانش زیستی ایران , شماره 4 , سال 14 , پاییز 1398

  • مقاله

    3 - تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری
    20.1001.1.24234966.1398.11.2.1.3
    10.30495/jfst.2019.543715
    لیلا ناطقی محبوبه سادات رسول علیرضا شهاب لواسانی سید حسین استیری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1398

  • مقاله

    4 - بهینه‌سازی دوغ ‌حاصل از شیر‌میش با استفاده از آنزیم ترانس‌گلوتامیناز و اسانس‌کاکوتی
    20.1001.1.24234966.1402.15.2.8.8
    10.30495/jfst.2021.1911762.1676
    درنا مرادیان علیرضا شهاب لواسانی محمدرضا اسحاقی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 56 , سال 15 , تابستان 1402

  • مقاله

    5 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس
    20.1001.1.24234966.1401.14.4.10.7
    10.30495/jfst.2021.684163
    پگاه جلالوند علیرضا شهاب لواسانی اورنگ عیوض زاده
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 14 , زمستان 1401

  • مقاله

    6 - تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش
    20.1001.1.24234966.1399.12.2.6.5
    10.30495/jfst.2020.673986
    زهرا سانکهن علیرضا شهاب لواسانی لیلا ناطقی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 12 , تابستان 1399

  • مقاله

    7 - تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش
    گلسا مهرابادیان علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 5 , بهار 1397

  • مقاله

    8 - اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس
    مهناز هاشمی روان مهرداد کریمی مجد علیرضا شهاب لواسانی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 5 , تابستان 1397

  • مقاله

    9 - بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت
    آرتور کالستیانس علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 5 , زمستان 1397

  • مقاله

    10 - تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی
    سمیه آقایی علیرضا شهاب لواسانی پیمان رجایی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 6 , زمستان 1398

  • مقاله

    11 - بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی
    حامد زارعی علیرضا شهاب لواسانی
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 7 , بهار 1399

  • مقاله

    12 - بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی
    هانیه غندالی علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 6 , پاییز 1398

  • مقاله

    13 - تغییرات ویژگی‎های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز
    10.30495/jfm.2022.674052
    نسرین آذرجم علیرضا شهاب لواسانی انوشه شریفان
    میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1401

  • مقاله

    14 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
    https://doi.org/10.71516/qafj.2024.1186855
    مهدی پورهاشمی مهناز هاشمی روان نازنین زند علیرضا شهاب لواسانی
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 14 , سال 4 , پاییز 1403

  • مقاله

    15 - Investigating the physicochemical and sensory properties of the Functional jelly powder formulation based on whey protein concentrate and licorice extract
    Mohamad Javad Shakouri ملیکا یوسفی Alireza shahab Lavasani
    Food and Health , شماره 1 , سال 8 , زمستان 2025

  • مقاله

    16 - Effects of Steaming and oven-cooked on the Volatile Compounds in Fillets of Siberian Sturgeon (Acipenser baerii)
    Nargess Mooraki Sajad Ahmadi Motlagh علیرضا شهاب لواسانی
    Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 32 , سال 15 , زمستان 2025

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود