فهرست مقالات علیرضا شهاب لواسانی مقاله 1 - مقایسه خصوصیات ترکیبی و حسی دوغ گرمادیده بدون گاز تهیه شده با تک سویه های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس حاوی مالتودکسترین 20.1001.1.17354226.1397.13.3.6.2 حجت نوروزی علیرضا شهاب لواسانی محمدرضا اسحاقی دانش زیستی ایران , شماره 4 , سال 13 , پاییز 1397 مقاله 2 - بررسی تاثیر استفاده از مخلوط آرد گندم و مقادیر مختلف آرد کینوا بر ویژگی های فارینوگرافی و اکستنسوگرافی نان باگت 20.1001.1.17354226.1398.14.3.4.7 شاهین یوسف خان علیرضا شهاب لواسانی اورنگ عیوض زاده دانش زیستی ایران , شماره 4 , سال 14 , پاییز 1398 مقاله 3 - تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری 20.1001.1.24234966.1398.11.2.1.3 10.30495/jfst.2019.543715 لیلا ناطقی محبوبه سادات رسول علیرضا شهاب لواسانی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1398 مقاله 4 - بهینهسازی دوغ حاصل از شیرمیش با استفاده از آنزیم ترانسگلوتامیناز و اسانسکاکوتی 20.1001.1.24234966.1402.15.2.8.8 10.30495/jfst.2021.1911762.1676 درنا مرادیان علیرضا شهاب لواسانی محمدرضا اسحاقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 56 , سال 15 , تابستان 1402 مقاله 5 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس 20.1001.1.24234966.1401.14.4.10.7 10.30495/jfst.2021.684163 پگاه جلالوند علیرضا شهاب لواسانی اورنگ عیوض زاده نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 14 , زمستان 1401 مقاله 6 - تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش 20.1001.1.24234966.1399.12.2.6.5 10.30495/jfst.2020.673986 زهرا سانکهن علیرضا شهاب لواسانی لیلا ناطقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 12 , تابستان 1399 مقاله 7 - تأثیر دماهای متفاوت انکوباسیون و نوع استارتر بر ویژگیهای شیمیایی و ویژگی های حسی ماست همزده تهیه شده از شیر میش گلسا مهرابادیان علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 5 , بهار 1397 مقاله 8 - اثر عصاره علف لیمو بر زمان ماندگاری و ویژگیهای کیفی گوشت گوساله طی نگهداری در دمای 4 درجه سلسیوس مهناز هاشمی روان مهرداد کریمی مجد علیرضا شهاب لواسانی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 5 , تابستان 1397 مقاله 9 - بررسی اثر دود گرم و طبیعی چوب درخت گلابی بر خواص شیمیایی و میکروبی ژامبون مرغ عمل آوری شده بدون نیتریت آرتور کالستیانس علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 5 , زمستان 1397 مقاله 10 - تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی سمیه آقایی علیرضا شهاب لواسانی پیمان رجایی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 6 , زمستان 1398 مقاله 11 - بررسی تاثیر سطوح مختلف شمارش سلولهای سوماتیک شیر گاو و افزودن آنزیم لیپازبر ترکیب اسید چرب آزاد زنجیر کوتاه، تک غیراشباعی، چند غیراشباعی و ویژگیهای حسی پنیر سفید آب نمکی حامد زارعی علیرضا شهاب لواسانی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 7 , بهار 1399 مقاله 12 - بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی هانیه غندالی علیرضا شهاب لواسانی سارا موحد میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 6 , پاییز 1398 مقاله 13 - تغییرات ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی پروبیوتیک در پاسخ به افزودن عصاره چای سبز 10.30495/jfm.2022.674052 نسرین آذرجم علیرضا شهاب لواسانی انوشه شریفان میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1401 مقاله 14 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ https://doi.org/10.71516/qafj.2024.1186855 مهدی پورهاشمی مهناز هاشمی روان نازنین زند علیرضا شهاب لواسانی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , شماره 14 , سال 4 , پاییز 1403 مقاله 15 - Investigating the physicochemical and sensory properties of the Functional jelly powder formulation based on whey protein concentrate and licorice extract Mohamad Javad Shakouri ملیکا یوسفی Alireza shahab Lavasani Food and Health , شماره 1 , سال 8 , زمستان 2025