فهرست مقالات نرگس مورکی مقاله 1 - Feasibility study of reducing histamine and heavy metal in Iranian fermented fish sauce by adding Mahdavi wheat bran Nargess Mooraki Marjaneh Sedaghati Food and Health , شماره 1 , سال 4 , زمستان 2021 مقاله 2 - امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه 10.30495/jftn.2023.69572.11223 سیده بهاره میرپوریان مسعود هنرور نرگس مورکی علوم غذایی و تغذیه , شماره 80 , سال 20 , پاییز 1402 مقاله 3 - بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو یاسمین فیاض مسعود هنرور نرگس مورکی علوم غذایی و تغذیه , شماره 70 , سال 18 , بهار 1400 مقاله 4 - بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا پریسا سلامی نرگس مورکی مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , شماره 72 , سال 18 , پاییز 1400 مقاله 5 - Optimized Purification of Free Amino Acids from Molasses by Nanofiltration Membrane 10.30495/jfbt.2023.20757 M. Varaee M. Honarvar M. H. Eikani M. R. Omidkhah N. Mooraki Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 24 , سال 13 , زمستان 1402 مقاله 6 - بررسی اثر فرآیند استخراج به روشهای پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata 10.30495/jfst.2021.1923459.1702 آتوسا شاعری مسعود هنرور نرگس مورکی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 59 , سال 16 , بهار 1403 مقاله 7 - مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در نگهداری فرآوردههای آبزیان 10.71810/jfst.2024.1004753 آناهیتا طالب رضا نرگس مورکی مسعود هنرور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 8 - Investigating the effect of a chitosan coating supplemented with sugar beet leaf extract (Beta vulgaris L..) on the chemical, microbial, and sensory characteristics of sevruga fillets (Acipenser stellatus) during refrigerated storage Mohadeseh Talebi Haghgo Nargess Mooraki Masoud Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 31 , سال 14 , پاییز 2024