فهرست مقالات مسعود هنرور مقاله 1 - ارزیابی اثرات آبیاری با چای کمپوست نوآورانه از پسماند غذایی بر روی برخی صفات گوجهفرنگی 10.30495/wsrcj.2022.19215 نسیم گلستانه زاده جواد رزمی مسعود هنرور حفاظت منابع آب و خاک (علمی - پژوهشی) , شماره 5 , سال 11 , زمستان 1400 مقاله 2 - شناسایی ترکیبات شیمیایی و مقدار کربوهیدرات های محلول در مان شکر تیغال (Trehala manna) 10.30495/jftn.2022.65589.11177 فرزانه دریکوند مهرداد قوامی مصطفی قنادیان مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , شماره 76 , سال 19 , پاییز 1401 مقاله 3 - استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک 10.30495/jftn.2022.62411.11144 یاسمین فیاض مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , شماره 75 , سال 19 , تابستان 1401 مقاله 4 - امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه 10.30495/jftn.2023.69572.11223 سیده بهاره میرپوریان مسعود هنرور نرگس مورکی علوم غذایی و تغذیه , شماره 80 , سال 20 , پاییز 1402 مقاله 5 - مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات 10.30495/jftn.2022.69618.11224 نسیم گلستانه زاده مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , شماره 79 , سال 20 , تابستان 1402 مقاله 6 - بررسی کارایی پوست انار در حذف نیکل و کروم از پساب صنعتی و طراحی آزمایش به روش سطح پاسخ نسرین هاشمی مسعود هنرور الهه قره خانی علوم غذایی و تغذیه , شماره 82 , سال 21 , بهار 1403 مقاله 7 - بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری مسعود هنرور فاطمه سید سجادی احمد کلباسی اشتری کامبیز لاریجانی بابک دلخوش پرنیان متقیان علوم غذایی و تغذیه , شماره 44 , سال 11 , پاییز 1393 مقاله 8 - بررسی امکان اندازهگیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوهای به روش DFT پرستو مسگران کریمی مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , شماره 62 , سال 16 , بهار 1398 مقاله 9 - تاثیر جایگزینی غلظتهای مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی مسعود هنرور زهرا فرهادیان علوم غذایی و تغذیه , شماره 52 , سال 13 , پاییز 1395 مقاله 10 - بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست عالیه هاشمی خبره مسعود هنرور سید مهدی سیدین اردبیلی هما بهمدی علوم غذایی و تغذیه , شماره 42 , سال 11 , بهار 1393 مقاله 11 - تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران محمد عرفان بهرامی مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , شماره 54 , سال 14 , بهار 1396 مقاله 12 - بررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل محمد عرفان بهرامی مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , شماره 46 , سال 12 , بهار 1394 مقاله 13 - The evaluation of amino acid profiles in sugar beet industry 10.30495/jfbt.2022.20320 F. Sahraei M. Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 23 , سال 12 , پاییز 1402 مقاله 14 - Optimized Purification of Free Amino Acids from Molasses by Nanofiltration Membrane 10.30495/jfbt.2023.20757 M. Varaee M. Honarvar M. H. Eikani M. R. Omidkhah N. Mooraki Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 24 , سال 13 , زمستان 1402 مقاله 15 - Study on Predictive Models Relating Physico-chemical Properties of Iranian Royal Jelly and it’s Sensory Evaluation 10.30495/jfbt.2023.70605.10303 soheila kamyab Maryam Gharachorloo Masoud Honarvar Mehrdad Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 26 , سال 13 , تابستان 1402 مقاله 16 - Lyophilization Process Effect Investigation on Quality Characteristics of Sugar used in Pharmaceutical Industry Fatemeh Seyedsadjadi M. Honarvar Ahmad Kalbasi Ashtari Mahmood Ghorannevis Hossein Bakhoda Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 29 , سال 14 , بهار 2024 مقاله 17 - Optimization of the ultrasound-assisted extraction process of aspartic acid from molasses and its anti-scaling capability in sugar industry evaporators Morassa Mokhtarian M. Honarvar maryam mizani M. Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 29 , سال 14 , بهار 2024 مقاله 18 - Measurement of Morphological Characteristics of Raw Cane Sugar Crystals Using Digital Image Analysis M.E. Bahrami M. Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 7 , سال 5 , بهار 1402 مقاله 19 - Evaluation of the Antioxidant Activity of Massecuit III in Pasteurized Chocolate Milk Formulation E. Afrasiabi M. Honarvar M. Mizani Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 8 , سال 6 , زمستان 1402 مقاله 20 - Development of a New Model to Estimate the Technical Quality of Sugar Beet in the Semi – Arid Climate M. Honarvar I. Alimoradi Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 4 , سال 4 , زمستان 1402 مقاله 21 - مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در نگهداری فرآوردههای آبزیان 10.30495/jfst.2023.1992921.1878 نرگس مورکی مسعود هنرور آناهیتا طالب رضا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 22 - بررسیامکان ریزپوشانی بتالائین حاصل از ریشه چغندر قرمز و ارزیابی خصوصیات کاربردی وعملکردیآن 10.30495/jfst.2022.1959004.1796 غزل حنیفه زاده مسعود هنرور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 61 , سال 16 , پاییز 1403 مقاله 23 - بررسی کارایی جذب زیستی پوست انار در بهبود شاخص های آلودگی پساب صنعتی و بهینه سازی فرآیند با روش سطح پاسخ نسرین هاشمی مسعود هنرور الهه قره خانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 63 , سال 17 , بهار 1404 مقاله 24 - Application of Microwave-Assisted Method for Lutein Extraction from Pistachio Waste 10.22034/jon.2023.1995486.1244 Rama Ahmadi Masoud Honarvar Mehrdad Ghavami yousef Daali Journal of Nuts , شماره 0 , سال 15 , بهار 2024 مقاله 25 - Investigating the effect of a chitosan coating supplemented with sugar beet leaf extract (Beta vulgaris L..) on the chemical, microbial, and sensory characteristics of sevruga fillets (Acipenser stellatus) during refrigerated storage Mohadeseh Talebi Haghgo Nargess Mooraki Masoud Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 31 , سال 14 , پاییز 2024