فهرست مقالات احمد کلباسی اشتری مقاله 1 - The effects of solar drying on drying kinetics and effective moisture diffusivity of pistachio nut Mohsen Mokhtarian Hamid Tavakolipour Ahmad Kalbasi-Ashtari Fatemeh Koushki Food and Health , شماره 5 , سال 4 , پاییز 2021 مقاله 2 - Lyophilization Process Effect Investigation on Quality Characteristics of Sugar used in Pharmaceutical Industry Fatemeh Seyedsadjadi M. Honarvar Ahmad Kalbasi Ashtari Mahmood Ghorannevis Hossein Bakhoda Journal of Food Biosciences and Technology , شماره 29 , سال 14 , بهار 2024 مقاله 3 - مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال 20.1001.1.24234966.1400.13.3.5.3 10.30495/jfst.2021.680650 موسی الرضا هوشمند دلیر حمید توکلی پور حسین چاجی احمد کلباسی اشتری پروین شرایعی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 13 , پاییز 1400 مقاله 4 - بهبود ماندگاری فیلهی ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از عصارهیآزاد و درونپوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال 20.1001.1.24234966.1402.15.3.12.4 10.30495/jfst.2021.1927899.1716 عالیا خلیلی حمید توکلی پور لیلا روزبه نصیرائی احمد کلباسی اشتری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 15 , پاییز 1402