فهرست مقالات لیلا روزبه نصیرائی مقاله 1 - بررسی اثر استفاده از هیدروکسی پروپیل متیل سلولز با عصاره شاهی (Lepidium sativum) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخشده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) زهرا لطیفی زهرا غفوری شیما منوچهری سمانه خاکی آرانی میلاد دانش نیا لیلا روزبه نصیرایی سارا جعفریان علوم غذایی و تغذیه , شماره 71 , سال 18 , تابستان 1400 مقاله 2 - تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) 10.30495/jfh.2023.1972363.1381 محمدجواد رشیدی لیلا روزبه نصیرایی شهین زمردی سارا جعفریان بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 12 , پاییز 1401 مقاله 3 - بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه 20.1001.1.24234966.1398.11.4.4.0 10.30495/jfst.2019.545885 زهرا صفری کوشالی معصومه قطبی لیلا روزبه نصیرایی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 11 , زمستان 1398 مقاله 4 - بهبود ماندگاری فیلهی ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از عصارهیآزاد و درونپوشانیشده گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) طی دوره نگهداری در یخچال 20.1001.1.24234966.1402.15.3.12.4 10.30495/jfst.2021.1927899.1716 عالیا خلیلی حمید توکلی پور لیلا روزبه نصیرائی احمد کلباسی اشتری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 15 , پاییز 1402 مقاله 5 - ارزیابی خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و حسّی کره بادام زمینی غنی شده با خمیر خرما با روش سطح پاسخ (RSM) 10.30495/jfst.2023.1984586.1863 سیده فائزه صفائی سارا جعفریان مجتبی معصومی مهدی شریفی سلطانی لیلا روزبه نصیرائی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 6 - مطالعه اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس در سس مایونز شقایق قربانی لیلا روزبه نصیرایی محمد حسن جوری میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 2 , پاییز 1394 مقاله 7 - تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن سحر خیرخواه فقرا سارا جعفریان شهین زمردی لیلا روزبه نصیرائی اصغر خسروشاهی اصل میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 8 , تابستان 1400