فهرست مقالات سارا جعفریان مقاله 1 - تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) 10.30495/jfh.2023.1972363.1381 محمدجواد رشیدی لیلا روزبه نصیرایی شهین زمردی سارا جعفریان بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 12 , پاییز 1401 مقاله 2 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه توسط آنزیمهای تجاری 10.30495/jfst.2022.1967934.1822 نسیم مهدوی میقان پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 3 - بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و آنتی اکسیدانی فیلم های خوراکی تولید شده از پولولان-نانورس حاوی نانو اسانس علف چشمه 10.30495/jfst.2022.1968467.1823 محمد رضا عفیفی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 4 - ارزیابی خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و حسّی کره بادام زمینی غنی شده با خمیر خرما با روش سطح پاسخ (RSM) 10.30495/jfst.2023.1984586.1863 سیده فائزه صفائی سارا جعفریان مجتبی معصومی مهدی شریفی سلطانی لیلا روزبه نصیرائی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 5 - بررسی تاثیر موسیلاژ دانه چیا حاوی غلظتهای مختلف عصاره آبی برگ زیتون بر ماندگاری فیله مرغ در یخچال 10.30495/jfm.2022.682749 فرشته اخوان سیاسی پور فومنی مهدی شریفی سلطانی شهین زمردی سارا جعفریان اصغر خسروشاهی اصل میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1401 مقاله 6 - تاثیر ضد میکروبی پوشش موسیلاژ دانه ریحان حاوی نانوذرات اکسید روی بر کیفیت پنیر چدار در طول رسیدن سحر خیرخواه فقرا سارا جعفریان شهین زمردی لیلا روزبه نصیرائی اصغر خسروشاهی اصل میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 8 , تابستان 1400