• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • پیمان آریایی

    فهرست مقالات پیمان آریایی


  • مقاله

    1 - تاثیر فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های زیره سبز و ترخون بر کیفیت پنیر سفید پر چرب
    سمیرا رفیعی مریم عزیزخانی پیمان آریایی
    علوم غذایی و تغذیه , شماره 56 , سال 14 , پاییز 1396

  • مقاله

    2 - بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید
    عباس مهجوریان محمدرضا سعیدی اصل مسعود رضایی سید علی مرتضوی پیمان اریایی
    بهداشت مواد غذایی , شماره 4 , سال 8 , پاییز 1397

  • مقاله

    3 - بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانت‌های مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی
    10.30495/jfh.2023.1982517.1394
    بهزاد اکبرزاده نجار پیمان آریایی مهرو اسماعیلی رویا باقری
    بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 13 , بهار 1402

  • مقاله

    4 - تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز
    10.71876/jhf.2024.3061408
    الهام غفاری پیمان اریایی رویا باقری مهرو اسماعیلی
    بهداشت مواد غذایی , شماره 52 , سال 13 , زمستان 1402

  • مقاله

    5 - بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال
    10.30495/jfh.2023.1989373.1406
    آذین کیاکجوری پیمان آریایی رویا باقری مهرو اسماعیلی
    بهداشت مواد غذایی , شماره 3 , سال 13 , پاییز 1402

  • مقاله

    6 - تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری
    20.1001.1.24234966.1400.13.3.10.8
    10.30495/jfst.2021.680657
    سیده سلیمه رشیدایی آبندانسری پیمان آریایی مهدی چرمچیان لنگرودی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 13 , پاییز 1400

  • مقاله

    7 - اثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه شاهی بهمراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کلزا بر ویژگی-های فیزیکو شیمیایی و مقادیر آکریلامید ناگت مرغ
    10.71810/jfst.2025.1004554
    زهرا میرزاپور پیمان آریایی رضا صفری محمد احمدی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند

  • مقاله

    8 - ارزیابی ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز‌شده حاصل از جلبک کلرلا ولگاریس توسط هیدرولیز‌آنزیمی
    10.30495/jfst.2022.1954308.1781
    شیما تقدیری مژگان امتیازجو محمد حسین عزیزی پیمان آریایی مرجانه صداقتی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 61 , سال 16 , پاییز 1403

  • مقاله

    9 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و عملکردی پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه توسط آنزیم‌های تجاری
    10.71810/jfst.2025.1004607
    نسیم مهدوی میقان پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند

  • مقاله

    10 - تولید پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد، و بررسی تأثیر آن به عنوان جایگزین سویا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
    10.71810/jfst.2024.1004609
    شبنم قنبری نیا پیمان آریایی رضا صفری لیلا نجفیان
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 64 , سال 17 , تابستان 1404

  • مقاله

    11 - تاثیر عصاره دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت فیله گوشت تازه
    10.71810/jfst.2024.1004675
    غزاله السادات حسینی مهدی شریفی سلطانی پیمان آریایی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 63 , سال 17 , بهار 1404

  • مقاله

    12 - ارزیابی تاثیر آنزیم های میکروبی و وزن مولکولی بر خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پروتئین هیدرولیز شده دانه جو
    10.71810/jfst.2025.1004682
    نگار تاجیک پیمان آریایی لیلا نجفیان
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 65 , سال 17 , پاییز 1404

  • مقاله

    13 - بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی پوشش و نانو‌پوشش ترکیبی‌کیتوزان-صمغ دانه‌شاهی
    20.1001.1.24234966.1402.15.1.6.4
    10.30495/jfst.2020.1891527.1609
    مهرو اسماعیلی پیمان آریایی لیلا روزبه نصیرایی مریم یوسف پور
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 55 , سال 15 , بهار 1402

  • مقاله

    14 - مطالعه اثرات غلظت‌های مختلف عصاره زنیان (Carum Copticum) بر ماندگاری سوسیس مرغ تخمیری پروبیوتیک
    10.71810/jfst.2024.1004691
    مهتاب فرجی مهدی شریفی سلطانی پیمان آریایی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 65 , سال 17 , پاییز 1404

  • مقاله

    15 - بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و آنتی اکسیدانی فیلم های خوراکی تولید شده از پولولان-نانورس حاوی نانو اسانس علف چشمه
    10.30495/jfst.2022.1968467.1823
    محمد رضا عفیفی پیمان آریایی مهدی شریفی سلطانی سارا جعفریان
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند

  • مقاله

    16 - اثر پوشش ترکیبی آلژینات- صمغ دانه چیا به همراه پروتئین هیدرولیز شده تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان بر ماندگاری گوشت طی مدت زمان نگهداری در یخچال
    10.71810/jfst.2024.1004750
    محمد حسن گلپایگانی پیمان آریایی محمد احمدی رضا صفری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 65 , سال 17 , پاییز 1404

  • مقاله

    17 - بررسی ویژگی های فیلم خوراکی بر پایه نانو سلولز باکتریایی اکسید شده با روش TEMPO حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از میوه درخت کاج
    10.71810/jfst.2025.1004755
    نجم الدین پیرویسی پیمان آریایی مهرو اسماعیلی محمد احمدی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند

  • مقاله

    18 - بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر
    20.1001.1.24234966.1397.10.4.1.0
    نفیسه نصیر مسلم پیمان آریایی محمد احمدی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 10 , زمستان 1397

  • مقاله

    19 - ارزیابی تأثیر پوشش ترکیبی کیتوزان، صمغ دانه شاهی به همراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کنجد بر فساد میکروبی فیله شترمرغ در دماي یخچالی
    10.71876/10.71876/jfh.2025.1194863
    مهسا سادات سجادی مهدی شریفی سلطانی پیمان آریایی سارا جعفریان
    بهداشت مواد غذایی , شماره 57 , سال 15 , بهار 1404

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود