فهرست مقالات مهرو اسماعیلی مقاله 1 - بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانتهای مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی 10.30495/jfh.2023.1982517.1394 بهزاد اکبرزاده نجار پیمان آریایی مهرو اسماعیلی رویا باقری بهداشت مواد غذایی , شماره 1 , سال 13 , بهار 1402 مقاله 2 - تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز الهام غفاری پیمان اریایی رویا باقری مهرو اسماعیلی بهداشت مواد غذایی , شماره 52 , سال 13 , زمستان 1402 مقاله 3 - بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال 10.30495/jfh.2023.1989373.1406 آذین کیاکجوری پیمان آریایی رویا باقری مهرو اسماعیلی بهداشت مواد غذایی , شماره 3 , سال 13 , پاییز 1402 مقاله 4 - بررسی مقایسهای خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی پوشش و نانوپوشش ترکیبیکیتوزان-صمغ دانهشاهی 20.1001.1.24234966.1402.15.1.6.4 10.30495/jfst.2020.1891527.1609 مهرو اسماعیلی پیمان آریایی لیلا روزبه نصیرایی مریم یوسف پور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 15 , بهار 1402 مقاله 5 - بررسی ویژگی های فیلم خوراکی بر پایه نانو سلولز باکتریایی اکسید شده با روش TEMPO حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از میوه درخت کاج 10.30495/jfst.2022.1971387.1829 نجم الدین پیرویسی پیمان آریایی مهرو اسماعیلی محمد احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند