فهرست مقالات محمد احمدی مقاله 1 - بهینهسازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق 10.30495/jftn.2022.64011.11162 مینو رمضانی سارا جعفریان محمد احمدی لیلا روزبه نصیرایی علوم غذایی و تغذیه , شماره 75 , سال 19 , تابستان 1401 مقاله 2 - تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های اشریشیا کلی O157:H7 از همبرگر در استان مازندران 20.1001.1.22518851.1399.16.2.8.4 10.30495/jvm.2021.1909555.1151 مهدی کریم پور ودود رضویلر نوردهر رکنی محمد احمدی میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 1 , سال 16 , زمستان 1399 مقاله 3 - اثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه شاهی بهمراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کلزا بر ویژگی-های فیزیکو شیمیایی و مقادیر آکریلامید ناگت مرغ 10.30495/jfst.2022.1939307.1750 پیمان آریایی زهرا میرزاپور محمد احمدی رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 4 - بررسی ویژگی های فیلم خوراکی بر پایه نانو سلولز باکتریایی اکسید شده با روش TEMPO حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از میوه درخت کاج 10.30495/jfst.2022.1971387.1829 نجم الدین پیرویسی پیمان آریایی مهرو اسماعیلی محمد احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 5 - بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر 20.1001.1.24234966.1397.10.4.1.0 نفیسه نصیر مسلم پیمان آریایی محمد احمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 10 , زمستان 1397 مقاله 6 - Residual Concentration of Lead, Iron and Calcium in Chicken Meat Paste: Indicative Parameters for Identifying Deboning Procedure and Health Risk Assessment 10.22034/jchr.2020.1891362.1100 Ebrahim Molaee-aghaee Behrouz Akbari-adergani Naemeh Akramzadeh Hedayat Hosseini Mohammad Ahmady Journal of Chemical Health Risks , شماره 5 , سال 10 , پاییز 2020