List of Articles محمد احمدی Article 1 - بهینهسازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر بادام درختی و روغن فندق 10.30495/jftn.2022.64011.11162 Minoo Ramezani Sara Jafarian Mohammad Ahmadi Leila Roozbeh Nasiraie Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 75 , Year , Autumn 2023 Article 2 - تعیین الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های اشریشیا کلی O157:H7 از همبرگر در استان مازندران 20.1001.1.22518851.1399.16.2.8.4 10.30495/jvm.2021.1909555.1151 مهدی کریم پور ودود رضویلر نوردهر رکنی محمد احمدی نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی , Issue 1 , Year , Winter 1399 Article 3 - اثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه شاهی بهمراه پروتئین هیدرولیز شده کنجاله کلزا بر ویژگی-های فیزیکو شیمیایی و مقادیر آکریلامید ناگت مرغ 10.71810/jfst.2025.1004554 زهرا میرزاپور پیمان آریایی رضا صفری محمد احمدی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 4 - استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن دریک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر 10.71810/jfst.2024.1004704 رقیه رضایی مالیدره محمد احمدی سید احمد شهیدی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 5 - اثر پوشش ترکیبی آلژینات- صمغ دانه چیا بهمراه پروتئین هیدرولیز شده تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان بر ماندگاری گوشت طی مدت زمان نگهداری در یخچال 10.71810/jfst.2024.1004750 محمد حسن گلپایگانی پیمان آریایی محمد احمدی رضا صفری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 6 - بررسی ویژگی های فیلم خوراکی بر پایه نانو سلولز باکتریایی اکسید شده با روش TEMPO حاوی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از میوه درخت کاج 10.30495/jfst.2022.1971387.1829 نجم الدین پیرویسی پیمان آریایی مهرو اسماعیلی محمد احمدی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 7 - بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر 20.1001.1.24234966.1397.10.4.1.0 نفیسه نصیر مسلم پیمان آریایی محمد احمدی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 8 - Residual Concentration of Lead, Iron and Calcium in Chicken Meat Paste: Indicative Parameters for Identifying Deboning Procedure and Health Risk Assessment 10.22034/jchr.2020.1891362.1100 Ebrahim Molaee-aghaee Behrouz Akbari-adergani Naemeh Akramzadeh Hedayat Hosseini Mohammad Ahmady Journal of Chemical Health Risks , Issue 5 , Year , Autumn 2020