List of Articles سید احمد شهیدی یاساقی Article 1 - Optimization of methanol-water solvent extraction of anthocyanins from Roselle (<i>Hibiscus sabdariffa</i> L.) petals using response surface methodology 10.30495/fh.2023.69777.1121 Mahboobeh Eksiri Seyed Ahmad Shahidi Leila Nateghi Food and Health , Issue 0 , Year , Winter 2023 Article 2 - اندازهگیری مقادیر طبیعی برخی فاکتورهای سرم خون (الکترولیت و غیر الکترولیتها) تاسماهی ایرانی 20.1001.1.20080026.1387.2.1.4.3 S.A. Shahidi Yasaghi M. Mazandarani A. Ghorbani Hasan Saraei R. Ghorbani N. Soleimani New Technologies in Aquaculture Development , Issue 1 , Year , Summer 2008 Article 3 - استخراج بیوسورفکتانت از لاکتو باسیل های جداشده از ماست سنتی سوادکوه وکاربرد آن دریک مدل غذایی به عنوان امولسیفایر 10.71810/jfst.2024.1004704 رقیه رضایی مالیدره محمد احمدی سید احمد شهیدی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 4 - تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت سید احمد شهیدی مهین مؤتمنی آزاده قربانی حسنسرایی آرش کوچکی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1395