List of Articles آرش کوچکی Article 1 - بررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران M. H. Naji F. Shahidi S. A. Mortazavi A. Kochaki H. Skandari Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 59 , Year , Autumn 2018 Article 2 - بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغهای قدومه شهری و زانتان H. Bagheri M. Mohebi A. Kocheki Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 50 , Year , Summer 2016 Article 3 - میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن 10.71810/jfst.2024.1004746 Samaneh Gazerani Ali Moratazavi Elnaz Milani Amir Hosein Elhami Rad Arash Koochaki Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 64 , Year , Summer 2025 Article 4 - تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت سید احمد شهیدی مهین مؤتمنی آزاده قربانی حسنسرایی آرش کوچکی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1395 Article 5 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور محمد هادی ناجی فخری شهیدی سیدعلی مرتضوی هادی اسکندری آرش کوچکی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1395