فهرس المقالات آرش کوچکی المقاله 1 - بررسی ترکیب اسیدهای چرب خامههای پاستوریزه صنعتی جنوب ایران محمد هادی ناجی فخری شهیدی سید علی مرتضوی آرش کوچکی هادی اسکندری علوم غذایی و تغذیه , العدد 59 , السنة 15 , تابستان 1397 المقاله 2 - بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغهای قدومه شهری و زانتان هادی باقری محبت محبی آرش کوچکی علوم غذایی و تغذیه , العدد 50 , السنة 13 , بهار 1395 المقاله 3 - تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت سید احمد شهیدی مهین مؤتمنی آزاده قربانی حسنسرایی آرش کوچکی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395 المقاله 4 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور محمد هادی ناجی فخری شهیدی سیدعلی مرتضوی هادی اسکندری آرش کوچکی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395