فهرس المقالات امیر حسین الهامی راد المقاله 1 - استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن ندا احمدی کمازانی امیرحسین الهامی راد مهرداد قوامی مهدی مریدی فریمانی محمد آرمین علوم غذایی و تغذیه , العدد 54 , السنة 14 , بهار 1396 المقاله 2 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه زهرا نظری مریم قراچورلو امیرحسین الهامی راد علوم غذایی و تغذیه , العدد 53 , السنة 14 , زمستان 1395 المقاله 3 - بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و چیلیتکنندگی عصاره زنجبیل زهرا کمالی روستا مریم قراچورلو امیرحسین الهامی راد رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 43 , السنة 11 , تابستان 1393 المقاله 4 - بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه زهرا نظری مریم قراچورلو امیرحسین الهامی راد علوم غذایی و تغذیه , العدد 56 , السنة 14 , پاییز 1396 المقاله 5 - شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود محمد جواد حسین زاده امیر حسین الهامی راد محمد جواد کاظم زاده پارسی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397 المقاله 6 - تأثیرغنیسازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهایکیفی نودل صنعتی 10.30495/jfst.2021.1935033.1732 مونا رحیمی امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد آرمین افشین جعفرپور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 60 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 7 - بهینهسازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM) 10.30495/jfst.2021.1935032.1731 زهره پورظفر امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 59 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 8 - ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روشهای مختلف استخراج 20.1001.1.24234966.1401.14.2.1.4 10.30495/jfst.2021.684130 پریسا دلفان علی مرتضوی امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401 المقاله 9 - بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1402.15.1.4.2 10.30495/jfst.2021.685705 مهرانوش غریبی تهرانی امیر حسین الهامی راد الهام آذرپژوه احمد پدرام نیا پروین شرایعی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 10 - ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری سانیا منصوری اطمینان امیرحیسن الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395 المقاله 11 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی مهدی سعیدی فر امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست هاشم اخلاقی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1396