• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • امیر حسین الهامی راد

    فهرس المقالات امیر حسین الهامی راد


  • المقاله

    1 - استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن
    ندا احمدی کمازانی امیرحسین الهامی راد مهرداد قوامی مهدی مریدی فریمانی محمد آرمین
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 54 , السنة 14 , بهار 1396

  • المقاله

    2 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه
    زهرا نظری مریم قراچورلو امیرحسین الهامی راد
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 53 , السنة 14 , زمستان 1395

  • المقاله

    3 - بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و چی‌لیت‌کنندگی عصاره زنجبیل
    زهرا کمالی روستا مریم قراچورلو امیرحسین الهامی راد رضا عزیزی نژاد
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 43 , السنة 11 , تابستان 1393

  • المقاله

    4 - بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه
    زهرا نظری مریم قراچورلو امیرحسین الهامی راد
    علوم غذایی و تغذیه , العدد 56 , السنة 14 , پاییز 1396

  • المقاله

    5 - شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود
    محمد جواد حسین زاده امیر حسین الهامی راد محمد جواد کاظم زاده پارسی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397

  • المقاله

    6 - تأثیر‌غنی‌سازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر‌ ویژگی‌های‌کیفی نودل صنعتی
    10.30495/jfst.2021.1935033.1732
    مونا رحیمی امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد آرمین افشین جعفرپور
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 60 , السنة 16 , تابستان 1403

  • المقاله

    7 - بهینه‌سازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM)
    10.30495/jfst.2021.1935032.1731
    زهره پورظفر امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد آرمین
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 59 , السنة 16 , بهار 1403

  • المقاله

    8 - ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج
    20.1001.1.24234966.1401.14.2.1.4
    10.30495/jfst.2021.684130
    پریسا دلفان علی مرتضوی امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401

  • المقاله

    9 - بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
    20.1001.1.24234966.1402.15.1.4.2
    10.30495/jfst.2021.685705
    مهرانوش غریبی تهرانی امیر حسین الهامی راد الهام آذرپژوه احمد پدرام نیا پروین شرایعی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 55 , السنة 15 , بهار 1402

  • المقاله

    10 - میان وعده حجیم بر پایه آرد کامل سنجد و لوبیا ارزیابی ویژگی ساختاری و عملکردی متاثر از شرایط اکستروژن
    10.71810/jfst.2024.1004746
    سمانه گازرانی علی مرتضوی الناز میلانی امیر حسین الهامی راد آرش کوچکی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 64 , السنة 17 , تابستان 1404

  • المقاله

    11 - ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری
    سانیا منصوری اطمینان امیرحیسن الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395

  • المقاله

    12 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی
    مهدی سعیدی فر امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست هاشم اخلاقی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1396

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول