فهرس المقالات الهام آذرپژوه المقاله 1 - تأثیر فراصوت بر ترکیبات زیست فعال اسانس استخراج شده از پوست پرتقال رقم تامسون 10.30495/jftn.2022.63466.11153 الهام آذرپژوه پروین شرایعی شهین زمردی هدیه یزدانفر سودابه شرایعی علوم غذایی و تغذیه , العدد 77 , السنة 20 , زمستان 1401 المقاله 2 - تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا 20.1001.1.24234966.1399.12.1.11.8 10.30495/jfst.2020.665341 الهام آذرپژوه پروین شرایعی نصرت عظیمی فرزاد غیبی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1399 المقاله 3 - بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی 20.1001.1.24234966.1398.11.4.5.1 10.30495/jfst.2019.545904 پروین شرایعی الهام آذرپژوه نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1398 المقاله 4 - بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1402.15.1.4.2 10.30495/jfst.2021.685705 مهرانوش غریبی تهرانی امیر حسین الهامی راد الهام آذرپژوه احمد پدرام نیا پروین شرایعی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 5 - بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis) 20.1001.1.24234966.1399.12.2.2.1 10.30495/jfst.2020.673800 افسانه عظیمی محله سید علی مرتضوی پروین شرایعی الهام آذرپژوه راضیه نیازمند نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1399 المقاله 6 - تأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری الهام آذرپژوه پروین شرایعی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395