فهرس المقالات سید علی مرتضوی المقاله 1 - پیشگویی فعالیت رادیکالگیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصارههای هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی 20.1001.1.24234966.1401.14.1.8.9 10.30495/jfst.2021.684119 عبد الرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 14 , بهار 1401 المقاله 2 - ارزیابیفرمولاسیون پنیر پروسسگسترشپذیر با استفاده از ایزوله پروتئین نخود و پنیر لور 10.30495/jfst.2022.1959034.1797 بهزاد اردلان محرم وزیری سید علی مرتضوی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 62 , السنة 16 , زمستان 1403 المقاله 3 - بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis) 20.1001.1.24234966.1399.12.2.2.1 10.30495/jfst.2020.673800 افسانه عظیمی محله سید علی مرتضوی پروین شرایعی الهام آذرپژوه راضیه نیازمند نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1399 المقاله 4 - مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند 20.1001.1.24234966.1400.13.1.4.8 10.30495/jfst.2021.680123 عبدالرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی مسعود شفافی زنوزیان محمد رضا سعیدی اصل نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400