فهرس المقالات عبدالرضا آقاجانی المقاله 1 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان 20.1001.1.24234966.1401.14.2.5.8 10.30495/jfst.2021.684133 بینا مرادی پرویز بشیری عبدالرضا آقاجانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401 المقاله 2 - مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند 20.1001.1.24234966.1400.13.1.4.8 10.30495/jfst.2021.680123 عبدالرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی مسعود شفافی زنوزیان محمد رضا سعیدی اصل نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400 المقاله 3 - ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری 20.1001.1.24234966.1398.11.2.12.4 10.30495/jfst.2019.544454 رسول رضایی نسرین چوبکار عبدالرضا آقاجانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398 المقاله 4 - ارزیابی تأثیر تنش خشکی بر عملکرد دانه و بهرهوری آب در ارقام بومی و اصلاح شده برنج فاطمه کهنسالواجارگاه فرزاد پاکنژاد عبدالرضا آقاجانی پژوهش های زراعی در حاشیه کویر , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1392