• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • Nasrin Choobkar

    فهرس المقالات Nasrin Choobkar


  • المقاله

    1 - شناسایی و رتبه بندی عوامل اثرگذار بر توسعه پایدار فرهنگ محیط‌زیست در ورزش
    الهام کاویانی نسرین چوبکار ولی ناصری
    پایداری، توسعه و محیط زیست , العدد 12 , السنة 3 , زمستان 1401

  • المقاله

    2 - Ultrasonic Assisted Adsorption of Rhodamine B (RhB) Dye by Albizia Stem Bark Lebbeck Modified by Fe2 (MoO4)3 Nanocomposite Synthesis: Experimental Design Methodology
    20.1001.1.20083815.2023.17.2.3.8
    Shiva Enolghozati Nasrin Choobkar Elham Pournamdari Farzaneh Marahel
    Journal of Applied Chemical Research , العدد 2 , السنة 17 , بهار 2023

  • المقاله

    3 - تأثیر مکمل‌سازی پودر آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر شاخص رشد و فاکتورهای سرمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
    نسرین چوبکار شاپور کاکولکی محیا رضایی منش فروغ محمدی لیلا صفرخانلو
    آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 42 , السنة 11 , تابستان 1396

  • المقاله

    4 - اثرات استفاده از گیاهان پونه و آویشن شیرازی بر ‌خصوصیات رشد و صفات لاشه و بار میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی
    مسعود گودرزی نسرین چوبکار فروغ محمدی
    آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 48 , السنة 12 , زمستان 1397

  • المقاله

    5 - تاثیر گیاه غازیاقی (Falcaria vulgaris) در ترمیم زخم پوستی و پاسخ ایمنی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
    نسرین چوبکار
    آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 33 , السنة 9 , بهار 1394

  • المقاله

    6 - بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی بره‌موم زنبور عسل در ترمیم زخم پوستی و پاسخ ایمنی و بقاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
    نسرین چوبکار عباسعلی ساری علیرضا بلندنظر هاشم حشمتی فروغ محمدی نسترن شهبازیان امیرمحمد امامی راد پیام یاری
    آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 28 , السنة 7 , زمستان 1392

  • المقاله

    7 - ارزیابی عصاره گیاه پونه‌کوهی Mentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگی‌های میکروبی سوسیس
    20.1001.1.24234966.1402.15.1.9.7
    10.30495/jfst.2021.1905354.1656
    عادله مدنی نسرین چوبکار
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 55 , السنة 15 , بهار 1402

  • المقاله

    8 - ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری
    20.1001.1.24234966.1398.11.2.12.4
    10.30495/jfst.2019.544454
    رسول رضایی نسرین چوبکار عبدالرضا آقاجانی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول