فهرس المقالات Nasrin Choobkar المقاله 1 - شناسایی و رتبه بندی عوامل اثرگذار بر توسعه پایدار فرهنگ محیطزیست در ورزش الهام کاویانی نسرین چوبکار ولی ناصری پایداری، توسعه و محیط زیست , العدد 12 , السنة 3 , زمستان 1401 المقاله 2 - Ultrasonic Assisted Adsorption of Rhodamine B (RhB) Dye by Albizia Stem Bark Lebbeck Modified by Fe2 (MoO4)3 Nanocomposite Synthesis: Experimental Design Methodology 20.1001.1.20083815.2023.17.2.3.8 Shiva Enolghozati Nasrin Choobkar Elham Pournamdari Farzaneh Marahel Journal of Applied Chemical Research , العدد 2 , السنة 17 , بهار 2023 المقاله 3 - تأثیر مکملسازی پودر آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر شاخص رشد و فاکتورهای سرمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نسرین چوبکار شاپور کاکولکی محیا رضایی منش فروغ محمدی لیلا صفرخانلو آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1396 المقاله 4 - اثرات استفاده از گیاهان پونه و آویشن شیرازی بر خصوصیات رشد و صفات لاشه و بار میکروبی روده در جوجههای گوشتی مسعود گودرزی نسرین چوبکار فروغ محمدی آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1397 المقاله 5 - تاثیر گیاه غازیاقی (Falcaria vulgaris) در ترمیم زخم پوستی و پاسخ ایمنی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نسرین چوبکار آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1394 المقاله 6 - بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی برهموم زنبور عسل در ترمیم زخم پوستی و پاسخ ایمنی و بقاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نسرین چوبکار عباسعلی ساری علیرضا بلندنظر هاشم حشمتی فروغ محمدی نسترن شهبازیان امیرمحمد امامی راد پیام یاری آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1392 المقاله 7 - ارزیابی عصاره گیاه پونهکوهی Mentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگیهای میکروبی سوسیس 20.1001.1.24234966.1402.15.1.9.7 10.30495/jfst.2021.1905354.1656 عادله مدنی نسرین چوبکار نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 8 - ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری 20.1001.1.24234966.1398.11.2.12.4 10.30495/jfst.2019.544454 رسول رضایی نسرین چوبکار عبدالرضا آقاجانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398