List of Articles Nasrin Choobkar Article 1 - شناسایی و رتبه بندی عوامل اثرگذار بر توسعه پایدار فرهنگ محیطزیست در ورزش elham kaviani Nasrin choobkar vali naseri Sustainability, Development & Environment , Issue 12 , Year , Winter 2023 Article 2 - Ultrasonic Assisted Adsorption of Rhodamine B (RhB) Dye by Albizia Stem Bark Lebbeck Modified by Fe2 (MoO4)3 Nanocomposite Synthesis: Experimental Design Methodology 20.1001.1.20083815.2023.17.2.3.8 Shiva Enolghozati Nasrin Choobkar Elham Pournamdari Farzaneh Marahel Journal of Applied Chemical Research , Issue 2 , Year , Spring 2023 Article 3 - تأثیر مکملسازی پودر آویشن شیرازی (Zataria multiflora) بر شاخص رشد و فاکتورهای سرمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) N. Choobkar S. Kakoolaki Mahya Rezaeimanesh فروغ Mohammadi لیلا Safar Khanloo Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 42 , Year , Summer 2017 Article 4 - اثرات استفاده از گیاهان پونه و آویشن شیرازی بر خصوصیات رشد و صفات لاشه و بار میکروبی روده در جوجههای گوشتی مسعود Godarzi N. Choobkar فروغ Mohammadi Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 48 , Year , Winter 2019 Article 5 - تاثیر گیاه غازیاقی (Falcaria vulgaris) در ترمیم زخم پوستی و پاسخ ایمنی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) nasrin Choobkar Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 33 , Year , Spring 2015 Article 6 - بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی برهموم زنبور عسل در ترمیم زخم پوستی و پاسخ ایمنی و بقاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) nasrin choubkar abbasali sari alireza bolandnazar hashem heshmati forough mohammadi nastaran shahbazian amirmohammad emamirad payam yari Veterinary Clinical Pathology The Quarterly Scientific Journal , Issue 28 , Year , Winter 2014 Article 7 - ارزیابی عصاره گیاه پونهکوهی Mentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگیهای میکروبی سوسیس 20.1001.1.24234966.1402.15.1.9.7 10.30495/jfst.2021.1905354.1656 Adeleh Madani Nasrin Choobkar Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1402 Article 8 - ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری 20.1001.1.24234966.1398.11.2.12.4 10.30495/jfst.2019.544454 رسول رضایی نسرین چوبکار عبدالرضا آقاجانی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026