فهرس المقالات عباسعلی ساری المقاله 1 - تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده عباسعلی ساری سیده سحر میرمعینی امیر دارائی گرمه خانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 66 , السنة 17 , بهار 1399 المقاله 2 - بررسی تاثیر مقادیر مختلف عصاره الکلی برهموم زنبور عسل در ترمیم زخم پوستی و پاسخ ایمنی و بقاء ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) نسرین چوبکار عباسعلی ساری علیرضا بلندنظر هاشم حشمتی فروغ محمدی نسترن شهبازیان امیرمحمد امامی راد پیام یاری آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی , العدد 28 , السنة 7 , زمستان 1392