فهرست مقالات عبدالرضا آقاجانی مقاله 1 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان 20.1001.1.24234966.1401.14.2.5.8 10.30495/jfst.2021.684133 بینا مرادی پرویز بشیری عبدالرضا آقاجانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 14 , تابستان 1401 مقاله 2 - مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند 20.1001.1.24234966.1400.13.1.4.8 10.30495/jfst.2021.680123 عبدالرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی مسعود شفافی زنوزیان محمد رضا سعیدی اصل نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 13 , بهار 1400 مقاله 3 - ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری 20.1001.1.24234966.1398.11.2.12.4 10.30495/jfst.2019.544454 رسول رضایی نسرین چوبکار عبدالرضا آقاجانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1398