• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • محمد رضا سعیدی اصل

    فهرست مقالات محمد رضا سعیدی اصل


  • مقاله

    1 - بررسی اثر پوشش‌دهی با پکتین و کتیرا بر خواص کیفی و ماندگاری قارچ دکمه‌ای
    10.71768/JFTN.2025.832221
    آذین عبدالهی محمد رضا سعیدی اصل الناز میلانی
    علوم غذایی و تغذیه , شماره 86 , سال 22 , بهار 1404

  • مقاله

    2 - مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی
    20.1001.1.24234966.1402.15.4.13.7
    10.30495/jfst.2022.1941986.1761
    مریم ثابت قدم محمد رضا سعیدی اصل اکرم شریفی احمد پدرام نیا محمد آرمین
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 58 , سال 15 , زمستان 1402

  • مقاله

    3 - خواص‌آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره‌های ان-بوتانولی و اتیل استاتی پوست پیاز قرمز با استفاده از روش‌های خیساندن و فراصوت
    10.30495/jfst.2022.1955626.1788
    سمانه خلیلی محمد رضا سعیدی اصل مریم خاورپور سید محمد وحدت مائده محمدی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 62 , سال 16 , زمستان 1403

  • مقاله

    4 - بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها
    10.71810/jfst.2024.1004740
    الهام احمدی امیرحسین الهامی راد نسرین ملانیا محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 63 , سال 17 , بهار 1404

  • مقاله

    5 - بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
    20.1001.1.24234966.1399.12.4.3.6
    10.30495/jfst.2020.674512
    زهرا حسینی زاده احمد پدرام نیا محمد رضا سعیدی اصل زهرا دولت آبادی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 12 , زمستان 1399

  • مقاله

    6 - مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند
    20.1001.1.24234966.1400.13.1.4.8
    10.30495/jfst.2021.680123
    عبدالرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی مسعود شفافی زنوزیان محمد رضا سعیدی اصل
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 13 , بهار 1400

  • مقاله

    7 - تأثیر ضد اکسیدانی و باکتریایی نایسین ریزپوشانی شده با نانو لیپوزوم در فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال (C °1±4)
    زهره یساری سید روح الله جوادیان محمد رضا سعیدی اصل
    آبزیان و شیلات , شماره 2 , سال 6 , تابستان 1394

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود