• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • اکرم شریفی

    فهرست مقالات اکرم شریفی


  • مقاله

    1 - بررسی‌خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر‌پروسس لبنه بر پایه صمغ‌کاراگینان و پکتین
    10.30495/jfst.2020.1904276.1653
    محیا بختیاری اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 59 , سال 16 , بهار 1403

  • مقاله

    2 - مدل‌سازی و بررسی‌خصوصیات‌کیفی‌کیک‌حاوی فیبر‌تفاله سیب‌ با استفاده از شبکه‌های‌عصبی‌مصنوعی
    20.1001.1.24234966.1402.15.4.13.7
    10.30495/jfst.2022.1941986.1761
    مریم ثابت قدم محمد رضا سعیدی اصل اکرم شریفی احمد پدرام نیا محمد آرمین
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 58 , سال 15 , زمستان 1402

  • مقاله

    3 - بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن‌شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده
    20.1001.1.24234966.1401.14.4.1.8
    10.30495/jfst.2021.684168
    علی عمارلو اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 14 , زمستان 1401

  • مقاله

    4 - تاثیر‌جایگزینی ساکارز با شربت ذرت‌ حاوی فروکتوز بالا روی‌خواص‌بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین
    20.1001.1.24234966.1402.15.2.2.2
    10.30495/jfst.2022.691062
    فرشته مهاجر اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 56 , سال 15 , تابستان 1402

  • مقاله

    5 - بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
    20.1001.1.24234966.1398.11.2.6.8
    10.30495/jfst.2019.543852
    مینو افتخاری یزدی زهرا شیخ الاسلامی اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1398

  • مقاله

    6 - بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته
    مهدی جلالی اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1397

  • مقاله

    7 - ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ
    نازنین قهرمانی حجت گاراژیان اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 10 , پاییز 1397

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود