List of Articles اکرم شریفی Article 1 - بررسیخواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیرپروسس لبنه بر پایه صمغکاراگینان و پکتین 10.30495/jfst.2020.1904276.1653 Mahya Bakhtiari Akram Sharifi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1403 Article 2 - مدلسازی و بررسیخصوصیاتکیفیکیکحاوی فیبرتفاله سیب با استفاده از شبکههایعصبیمصنوعی 20.1001.1.24234966.1402.15.4.13.7 10.30495/jfst.2022.1941986.1761 Maryam Sabet Ghadam Mohammad Reza Saeedi Asl Akram Sharifi Ahmad Pedram Nia Mohammad Armin Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1402 Article 3 - بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشنشیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده 20.1001.1.24234966.1401.14.4.1.8 10.30495/jfst.2021.684168 Ali Amarlo Akram Sharifi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 4 - تاثیرجایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا رویخواصبافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین 20.1001.1.24234966.1402.15.2.2.2 10.30495/jfst.2022.691062 Fereshteh Mohajer Akram Sharifi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2024 Article 5 - بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس 20.1001.1.24234966.1398.11.2.6.8 10.30495/jfst.2019.543852 مینو افتخاری یزدی زهرا شیخ الاسلامی اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 6 - بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته مهدی جلالی اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 7 - ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ نازنین قهرمانی حجت گاراژیان اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026