فهرس المقالات اکرم شریفی المقاله 1 - بررسیخواص فیزیکوشیمیایی و حسی پنیرپروسس لبنه بر پایه صمغکاراگینان و پکتین 10.30495/jfst.2020.1904276.1653 محیا بختیاری اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 59 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 2 - مدلسازی و بررسیخصوصیاتکیفیکیکحاوی فیبرتفاله سیب با استفاده از شبکههایعصبیمصنوعی 20.1001.1.24234966.1402.15.4.13.7 10.30495/jfst.2022.1941986.1761 مریم ثابت قدم محمد رضا سعیدی اصل اکرم شریفی احمد پدرام نیا محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1402 المقاله 3 - بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشنشیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده 20.1001.1.24234966.1401.14.4.1.8 10.30495/jfst.2021.684168 علی عمارلو اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 4 - تاثیرجایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا رویخواصبافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین 20.1001.1.24234966.1402.15.2.2.2 10.30495/jfst.2022.691062 فرشته مهاجر اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 5 - بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس 20.1001.1.24234966.1398.11.2.6.8 10.30495/jfst.2019.543852 مینو افتخاری یزدی زهرا شیخ الاسلامی اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398 المقاله 6 - بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته مهدی جلالی اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397 المقاله 7 - ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ نازنین قهرمانی حجت گاراژیان اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1397