فهرس المقالات مهدی جلالی المقاله 1 - Optimizing the formulation of functional cookie using oat flour and date liquid sugar (Kaluteh variety) and checking the technological, visual and sensory properties 10.30495/fh.2023.73069.1134 Ahmad Pedram Nia Amin Fazel Mahdi Jalali Mohaddeseh Sadeghi Food and Health , العدد 2 , السنة 6 , بهار 2023 المقاله 2 - تأثیرآرد ذرت پیشژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگیهای بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن 20.1001.1.24234966.1401.14.1.1.2 10.30495/jfst.2021.684118 مهدی جلالی زهرا شیخ الاسلامی امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خدا پرست مهدی کریمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 14 , بهار 1401 المقاله 3 - ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین منا قربانخانی اورنگ عیوض زاده اسماعیل عطای صالحی مهدی جلالی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1394 المقاله 4 - بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته مهدی جلالی اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397