فهرس المقالات زهرا شیخ السلامی المقاله 1 - فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن پیمان دادور اسماعیل عطای صالحی زهرا شیخ السلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397 المقاله 2 - فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاهبلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ 10.30495/jfst.2021.1927126.1712 آزاده شاهسون تبریزی اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر زهرا شیخ السلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 3 - تأثیرآرد ذرت پیشژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگیهای بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن 20.1001.1.24234966.1401.14.1.1.2 10.30495/jfst.2021.684118 مهدی جلالی زهرا شیخ الاسلامی امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خدا پرست مهدی کریمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 14 , بهار 1401 المقاله 4 - فرمولاسیونکیک روغنیفراسودمند با استفاده از شیرینبیان و صمغ دانه"به" 10.30495/jfst.2021.1922409.1699 زینب غلامیان اسماعیل عطای صالحی الهام مهدیان زهرا شیخ الاسلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1403