List of Articles زهرا شیخ السلامی Article 1 - فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن پیمان دادور اسماعیل عطای صالحی زهرا شیخ السلامی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 2 - فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاهبلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ 10.30495/jfst.2021.1927126.1712 Azadeh Shahsavan Tabrizi Esmaeil Ataye Salehi Akram Ariyanfar Zahra Sheikholesalami Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 59 , Year , Spring 2027 Article 3 - تأثیرآرد ذرت پیشژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگیهای بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن 20.1001.1.24234966.1401.14.1.1.2 10.30495/jfst.2021.684118 مهدی جلالی زهرا شیخ الاسلامی امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خدا پرست مهدی کریمی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 4 - فرمولاسیونکیک روغنیفراسودمند با استفاده از شیرینبیان و صمغ دانه"به" 10.30495/jfst.2021.1922409.1699 Zeinab Gholamian Esmaeil Ataye Salehi Elham Mahdian Zahra Sheikholeslami Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 60 , Year , Summer 2027