• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • زهرا شیخ السلامی

    فهرست مقالات زهرا شیخ السلامی


  • مقاله

    1 - فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن
    پیمان دادور اسماعیل عطای صالحی زهرا شیخ السلامی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 10 , تابستان 1397

  • مقاله

    2 - فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از آرد خلر، کینوآ و شاه‌بلوط بر پایه آرد برنج به روش سطح پاسخ
    10.30495/jfst.2021.1927126.1712
    آزاده شاهسون تبریزی اسماعیل عطای صالحی اکرم آریان فر زهرا شیخ السلامی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 59 , سال 16 , بهار 1403

  • مقاله

    3 - تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن
    20.1001.1.24234966.1401.14.1.1.2
    10.30495/jfst.2021.684118
    مهدی جلالی زهرا شیخ الاسلامی امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خدا پرست مهدی کریمی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 14 , بهار 1401

  • مقاله

    4 - فرمولاسیون‌کیک روغنی‌فراسودمند با استفاده از شیرین‌بیان و صمغ دانه‌"به"
    10.30495/jfst.2021.1922409.1699
    زینب غلامیان اسماعیل عطای صالحی الهام مهدیان زهرا شیخ الاسلامی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 60 , سال 16 , تابستان 1403

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود