• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • احمد پدرام نیا

    فهرس المقالات احمد پدرام نیا


  • المقاله

    1 - Optimizing the formulation of functional cookie using oat flour and date liquid sugar (Kaluteh variety) and checking the technological, visual and sensory properties
    10.30495/fh.2023.73069.1134
    Ahmad Pedram Nia Amin Fazel Mahdi Jalali Mohaddeseh Sadeghi
    Food and Health , العدد 2 , السنة 6 , بهار 2023

  • المقاله

    2 - تشخیص‌روغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR
    10.30495/jfst.2021.1935354.1736
    محمد دولت آبادی سید علی مرتضوی حسن روان سالار محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 59 , السنة 16 , بهار 1403

  • المقاله

    3 - بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی
    ادریس محمدی سید هاشم اخلاقی فیض آباد احمد پدرام نیا
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397

  • المقاله

    4 - ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین
    احمد پدرام نیا علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1397

  • المقاله

    5 - بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ
    20.1001.1.24234966.1402.15.1.4.2
    10.30495/jfst.2021.685705
    مهرانوش غریبی تهرانی امیر حسین الهامی راد الهام آذرپژوه احمد پدرام نیا پروین شرایعی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 55 , السنة 15 , بهار 1402

  • المقاله

    6 - بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
    20.1001.1.24234966.1399.12.4.3.6
    10.30495/jfst.2020.674512
    زهرا حسینی زاده احمد پدرام نیا محمد رضا سعیدی اصل زهرا دولت آبادی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1399

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول