فهرس المقالات احمد پدرام نیا المقاله 1 - Optimizing the formulation of functional cookie using oat flour and date liquid sugar (Kaluteh variety) and checking the technological, visual and sensory properties 10.30495/fh.2023.73069.1134 Ahmad Pedram Nia Amin Fazel Mahdi Jalali Mohaddeseh Sadeghi Food and Health , العدد 2 , السنة 6 , بهار 2023 المقاله 2 - تشخیصروغن پالم در فرمولاسیون ماست با روشDNA بارکدگذاری به وسیله Real-time PCR 10.30495/jfst.2021.1935354.1736 محمد دولت آبادی سید علی مرتضوی حسن روان سالار محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1403 المقاله 3 - بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی ادریس محمدی سید هاشم اخلاقی فیض آباد احمد پدرام نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397 المقاله 4 - ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین احمد پدرام نیا علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1397 المقاله 5 - بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1402.15.1.4.2 10.30495/jfst.2021.685705 مهرانوش غریبی تهرانی امیر حسین الهامی راد الهام آذرپژوه احمد پدرام نیا پروین شرایعی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 6 - بهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) 20.1001.1.24234966.1399.12.4.3.6 10.30495/jfst.2020.674512 زهرا حسینی زاده احمد پدرام نیا محمد رضا سعیدی اصل زهرا دولت آبادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1399