فهرس المقالات هاشم اخلاقی المقاله 1 - ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و اتانولی تفاله انگور رقم عسگری با استفاده از اسپکتروسکوپی UV-Vis سید هاشم اخلاقی شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی , العدد 1 , السنة 8 , بهار 1397 المقاله 2 - مشخصه یابی نانو هیدروژل زیستی سنتز شده بر پایه صمغ دانه مرو (Salvia microsiphon boiss) با روش های اسپکتروسکوپی و بررسی میزان تورم و دارورسانی آن با تغییرات دما و pH هما کوشکی محمد مهرشاد سید هاشم اخلاقی شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1400 المقاله 3 - سنتز تک ظرفی از برخی ترکیبات آلی هتروسیکلی توسط نانو ذرات مغناطیسی وکاربرد آن در الکتروسنتز نانو ذرات نقره سید هاشم اخلاقی شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1401 المقاله 4 - سنتز سبز نانو ذرات آهن با استفاده از عصاره گیاه دارویی نعناع فلفلی (Peppermint) وکاربرد اسپکتروسکوپی در مشخصه یابی و بررسی خواص انتی اکسیدانی آن سید هاشم اخلاقی ابوالفضل موسوی محمد مهرشاد شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1400 المقاله 5 - بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی ادریس محمدی سید هاشم اخلاقی فیض آباد احمد پدرام نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397 المقاله 6 - سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن علی سرداریان وحید حکیم زاده سید هاشم اخلاقی فیض اباد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397 المقاله 7 - سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن 20.1001.1.24234966.1400.13.3.2.0 10.30495/jfst.2021.680648 سید هاشم اخلاقی فیض اباد محمد مهرشاد حمید شهیدی مقدم سید ابوالفضل موسوی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 13 , پاییز 1400