فهرست مقالات هاشم اخلاقی مقاله 1 - ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و اتانولی تفاله انگور رقم عسگری با استفاده از اسپکتروسکوپی UV-Vis سید هاشم اخلاقی شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی , شماره 1 , سال 8 , بهار 1397 مقاله 2 - مشخصه یابی نانو هیدروژل زیستی سنتز شده بر پایه صمغ دانه مرو (Salvia microsiphon boiss) با روش های اسپکتروسکوپی و بررسی میزان تورم و دارورسانی آن با تغییرات دما و pH هما کوشکی محمد مهرشاد سید هاشم اخلاقی شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی , شماره 4 , سال 11 , پاییز 1400 مقاله 3 - سنتز تک ظرفی از برخی ترکیبات آلی هتروسیکلی توسط نانو ذرات مغناطیسی وکاربرد آن در الکتروسنتز نانو ذرات نقره سید هاشم اخلاقی شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی , شماره 1 , سال 12 , بهار 1401 مقاله 4 - سنتز سبز نانو ذرات آهن با استفاده از عصاره گیاه دارویی نعناع فلفلی (Peppermint) وکاربرد اسپکتروسکوپی در مشخصه یابی و بررسی خواص انتی اکسیدانی آن سید هاشم اخلاقی ابوالفضل موسوی محمد مهرشاد شیمی کوانتومی و اسپکتروسکوپی , شماره 5 , سال 11 , زمستان 1400 مقاله 5 - بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی ادریس محمدی سید هاشم اخلاقی فیض آباد احمد پدرام نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1397 مقاله 6 - سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن علی سرداریان وحید حکیم زاده سید هاشم اخلاقی فیض اباد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1397 مقاله 7 - سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن 20.1001.1.24234966.1400.13.3.2.0 10.30495/jfst.2021.680648 سید هاشم اخلاقی فیض اباد محمد مهرشاد حمید شهیدی مقدم سید ابوالفضل موسوی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 13 , پاییز 1400