فهرس المقالات محمد آرمین المقاله 1 - ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین احمد پدرام نیا علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1397 المقاله 2 - بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ احمد پدرام نیا سید علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396 المقاله 3 - ارزیابی بهرهوری آب سیبزمینی در شرایط کمآبیاری با استفاده از رهیافت مدلسازی مهسا مصطفوی یوسف هاشمینژاد محمد آرمین حمید مروی کوروش شجاعی پژوهش های علوم کشاورزی پایدار , العدد 13 , السنة 4 , بهار 1403