فهرس المقالات احمد پدرام نیا المقاله 1 - مدلسازی و بررسیخصوصیاتکیفیکیکحاوی فیبرتفاله سیب با استفاده از شبکههایعصبیمصنوعی 20.1001.1.24234966.1402.15.4.13.7 10.30495/jfst.2022.1941986.1761 مریم ثابت قدم محمد رضا سعیدی اصل اکرم شریفی احمد پدرام نیا محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1402 المقاله 2 - مقایسهیاثر استفاده از آردگندم سنزده باآنزیم پروتئاز میکروبیدرتولید وافل 20.1001.1.24234966.1402.15.2.11.1 10.30495/jfst.2021.1910902.1671 حسن اکرامیان محمدرضا سعیدی اصل مهدی کریمی زهرا شیخ اللاسلامی احمد پدرام نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 3 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری 20.1001.1.24234966.1401.14.2.3.6 10.30495/jfst.2021.684131 مهدی اطهری الهام آزادفر سیدحسین استیری احمد پدرام نیا محمد مهدی نعمت شاهی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401 المقاله 4 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کمچرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل 20.1001.1.24234966.1401.14.4.4.1 10.30495/jfst.2021.684157 عبد الرضا آقاجانی فرهاد میرزایی مهدی کرمانی محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 5 - بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتیاکسیدانیچای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغنها 10.30495/jfst.2021.1935474.1740 الهام احمدی امیرحسین الهامی راد نسرین ملانیا محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 6 - بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ احمد پدرام نیا سید علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396