• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • علیرضا صادقی ماهونک

    فهرس المقالات علیرضا صادقی ماهونک


  • المقاله

    1 - ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر
    10.30495/jfh.2020.671043
    فهیمه حاجی نیا علیرضا صادقی علیرضا صادقی ماهونک مرتضی خمیری یحیی مقصودلو علی مویدی
    بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1399

  • المقاله

    2 - مطالعه تغییرات فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گیاه.Stevia rebaudiana Bertoni آبیاری شده با آب شور مغناطیس در استان گلستان
    20.1001.1.23223235.1395.4.2.6.0
    مادح احمدی عظیم قاسم نژاد علیرضا صادقی ماهونک عباس رضایی اصل
    اکوفیتوشیمی گیاهان دارویی , العدد 2 , السنة 4 , تابستان 1395

  • المقاله

    3 - اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت
    خشایار سرابندی علیرضا صادقی ماهونک مریم محمدی زهرا اکبربگلو
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397

  • المقاله

    4 - ارزیابی خواص عملکردی پروتئین هیدرولیزشده دانه هندوانه(Citrullus lanatus) به وسیله آنزیم پپسین
    احمد پدرام نیا علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1397

  • المقاله

    5 - غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری
    20.1001.1.24234966.1401.14.3.8.3
    10.30495/jfst.2021.684150
    شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک مجتبی رئیسی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 14 , پاییز 1401

  • المقاله

    6 - اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی
    20.1001.1.24234966.1402.15.3.8.0
    10.30495/jfst.2021.1922237.1698
    معصومه الوند علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی هدی شهیری طبرستانی شیما کاوه
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 57 , السنة 15 , پاییز 1402

  • المقاله

    7 - بهینه‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رهایش ریزکپسول‌های حاوی کورکومین با استفاده از صمغ مصطکی
    10.30495/jfst.2023.1974806.1839
    احسان فیضی کریم آبادی علیرضا صادقی ماهونک محمد قربانی هدی شهیری طبرستانی زهرا عطایی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 62 , السنة 16 , زمستان 1403

  • المقاله

    8 - بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا
    20.1001.1.24234966.1400.13.1.5.9
    10.30495/jfst.2021.680199
    زینب گرایلی علیرضا صادقی ماهونک شیما کاوه
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400

  • المقاله

    9 - بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ
    احمد پدرام نیا سید علی مرتضوی علیرضا صادقی ماهونک امیرحسین الهامی راد محمد آرمین
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396

  • المقاله

    10 - بررسی قدرت ضدباکتری پپتیدهای زیست فعال حاصل از هیدرولیز آنزیمی پروتئین کنجاله دانه کدو
    الهام نورمحمدی علیرضا صادقی ماهونک دینا شهرام پور مرتضی خمیری
    میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 4 , تابستان 1396

  • المقاله

    11 - تاثیر پیش تیمار اولتراسوند بر ویژگی های آنتی اکسیدانی گلوتن هیدرولیز شده با آنزیم تریپسین
    10.71810/jfst.2025.1207767
    محمد لطیف سید حسین حسینی قابوس علیرضا صادقی ماهونک
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول