فهرس المقالات مجتبی رئیسی المقاله 1 - غنیسازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگیهای کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری 20.1001.1.24234966.1401.14.3.8.3 10.30495/jfst.2021.684150 شیما کاوه علیرضا صادقی ماهونک مجتبی رئیسی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 14 , پاییز 1401 المقاله 2 - ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوسهای جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1 علیرضا صادقی مریم ابراهیمی مجتبی رئیسی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1394 المقاله 3 - ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج معصومه احسان بخش علیرضا صادقی مجتبی رئیسی مریم ابراهیمی مهدی کاشانی نژاد میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 5 , بهار 1397 المقاله 4 - اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی علی احسانی مجتبی رئیسی علیجان تبرایی ، فرهاد نیک نژاد حسین نقیلی مجید امین زارع میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 1 , تابستان 1393 المقاله 5 - شناسایی مولکولی و ارزیابی خواص ضد باکتریایی پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو علیرضا صادقی مجتبی رئیسی مریم ابراهیمی بلال صادقی دنیای میکروب ها , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1395