List of Articles مجتبی رئیسی Article 1 - غنیسازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگیهای کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری 20.1001.1.24234966.1401.14.3.8.3 10.30495/jfst.2021.684150 Shima Kaveh Alireza Sadeghi Mahoonak Mojtaba Raeisi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 2 - ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوسهای جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1 علیرضا صادقی Maryam Ebrahimi مجتبی رئیسی Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2016 Article 3 - ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج Masoumeh Ehsanbakhsh علیرضا صادقی Mojtaba Raeisi Maryam Ebrahimi Mahdi Kashani nejad Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2018 Article 4 - اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی Ali Ehsani Mojtaba Raeisi Alijan Tabarraei Farhad Nik Nezhad Hossein Naghili Majid Aminzare Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2014 Article 5 - شناسایی مولکولی و ارزیابی خواص ضد باکتریایی پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو Alireza Sadeghi Mojtaba Raeisi Maryam Ebrahimi Balal Sadeghi Journal of Microbial World , Issue 5 , Year , Winter 2017