List of Articles علیرضا صادقی Article 1 - بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر 10.30495/jfh.2020.670898 A. Nasrollahzadeh M. Khomeiri A. Sadeghi M. Mahmoudi M. Ebrahimi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2020 Article 2 - ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایههای لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیمهای کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی 10.30495/jfh.2019.667055 M. Ebrahimi Maryam Khashaie Farzaneh KiaDaliri Alireza Sadeghi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2019 Article 3 - ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر 10.30495/jfh.2020.671043 Fahimeh Hajinia A. Sadeghi A. Sadeghi Mahoonak M. Khomeiri Y. Maghsoudlou A. Moayedi Food Hygiene , Issue 1 , Year , Spring 2020 Article 4 - بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده 10.30495/jfh.2022.1949270.1341 S. Shahryari A. Sadeghi M. Ebrahimi A. Sadeghi Mahoonak A. Moayedi Food Hygiene , Issue 4 , Year , Winter 2021 Article 5 - طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین 20.1001.1.24234966.1398.11.3.2.6 10.30495/jfst.2019.544962 منصوره سلیمانی فرد علیرضا صادقی محمد قربانی روح الله حیدری خسرو عزیزی اصغر سپه وند سید پیمان هاشمی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 6 - ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا علیرضا صادقی بلال صادقی مریم ابراهیمی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1396 Article 7 - رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو Maryam Ebrahimi Alireza Sadeghi Balal Sadeghi Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2017 Article 8 - ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوسهای جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1 علیرضا صادقی Maryam Ebrahimi مجتبی رئیسی Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2016 Article 9 - ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج Masoumeh Ehsanbakhsh علیرضا صادقی Mojtaba Raeisi Maryam Ebrahimi Mahdi Kashani nejad Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2018 Article 10 - شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد Atena Sarani علیرضا صادقی Morteza Khomeiri Yahya Maghsoudlou Ali Moayedi Maryam Ebrahimi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Autumn 2019 Article 11 - ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده 10.30495/jfm.2022.1946146.1749 Fatemeh Jafari koshkghazi Alireza Sadeghi Mehran Alami Hoda Shahiri Tabarestani Delasa Rahimi Galogahi Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Spring 2023 Article 12 - ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو Sara Shahryari Fahimeh Hajinia Hossein purabdolah Maryam Ebrahimi Alireza Sadeghi Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Summer 2024 Article 13 - جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های غالب در خمیرترش آرد کامل گندم Alireza Sadeghi Maryam Ebrahimi Journal of Microbial World , Issue 2 , Year , Autumn 2016 Article 14 - شناسایی مولکولی و ارزیابی خواص ضد باکتریایی پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو Alireza Sadeghi Mojtaba Raeisi Maryam Ebrahimi Balal Sadeghi Journal of Microbial World , Issue 5 , Year , Winter 2017