List of Articles مهدی کاشانی نژاد Article 1 - بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنیشده با پودر سیب F. Salehi M. Kashaninejad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 62 , Year , Summer 2019 Article 2 - مدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی H. Bagheri M. Kashani Nejad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 60 , Year , Winter 2019 Article 3 - بهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ H. Bagheri M. Kashainejad M. Aalami A. M. Ziaiifar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 62 , Year , Summer 2019 Article 4 - مدلسازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز H. Bagheri M. Kashaninejad A.M. Ziaiifar M. Alami Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 64 , Year , Winter 2019 Article 5 - تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1395 Article 6 - ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج Masoumeh Ehsanbakhsh علیرضا صادقی Mojtaba Raeisi Maryam Ebrahimi Mahdi Kashani nejad Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2018