فهرست مقالات مهدی کاشانی نژاد مقاله 1 - بررسی خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی غنیشده با پودر سیب فخرالدین صالحی مهدی کاشانی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 62 , سال 16 , بهار 1398 مقاله 2 - مدل سازی فرآیند برشته شدن اسنک سویا تحت سامانه مادون قرمز با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی هادی باقری مهدی کاشانی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 60 , سال 15 , پاییز 1397 مقاله 3 - بهینهسازی شرایط برشتهکردن مغز بادامزمینی با هوای داغ توسط روش سطح پاسخ هادی باقری مهدی کاشانی نژاد مهران اعلمی امان محمد ضیایی فر علوم غذایی و تغذیه , شماره 62 , سال 16 , بهار 1398 مقاله 4 - مدلسازی فرآیند برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از سامانه ترکیبی هوای داغ- مادون قرمز هادی باقری مهدی کاشانی نژاد امان محمد ضیائی فر مهران اعلمی علوم غذایی و تغذیه , شماره 64 , سال 16 , پاییز 1398 مقاله 5 - تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ سید حسین حسینی قابوس سید مهدی سیدین اردبیلی مهدی کاشانی نژاد غلامحسن اسدی مهران اعلمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 8 , تابستان 1395 مقاله 6 - ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج معصومه احسان بخش علیرضا صادقی مجتبی رئیسی مریم ابراهیمی مهدی کاشانی نژاد میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 5 , بهار 1397