فهرست مقالات مریم ابراهیمی مقاله 1 - بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر 10.30495/jfh.2020.670898 احمد نصرالله زاده مرتضی خمیری علیرضا صادقی ماندانا محمودی مریم ابراهیمی بهداشت مواد غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1398 مقاله 2 - ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایههای لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیمهای کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی 10.30495/jfh.2019.667055 مریم ابراهیمی مریم خشایی فرزانه کیا دلیری علیرضا صادقی بهداشت مواد غذایی , شماره 2 , سال 9 , تابستان 1398 مقاله 3 - رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو مریم ابراهیمی علیرضا صادقی بلال صادقی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 4 , تابستان 1396 مقاله 4 - ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوسهای جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1 علیرضا صادقی مریم ابراهیمی مجتبی رئیسی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 2 , زمستان 1394 مقاله 5 - ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج معصومه احسان بخش علیرضا صادقی مجتبی رئیسی مریم ابراهیمی مهدی کاشانی نژاد میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 1 , سال 5 , بهار 1397 مقاله 6 - شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد آتنا سارانی علیرضا صادقی مرتضی خمیری یحیی مقصودلو علی مویدی مریم ابراهیمی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 4 , سال 6 , پاییز 1398 مقاله 7 - شناسایی مولکولی و ارزیابی خواص ضد باکتریایی پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو علیرضا صادقی مجتبی رئیسی مریم ابراهیمی بلال صادقی دنیای میکروب ها , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1395