List of Articles مریم ابراهیمی Article 1 - بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر 10.30495/jfh.2020.670898 A. Nasrollahzadeh M. Khomeiri A. Sadeghi M. Mahmoudi M. Ebrahimi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2020 Article 2 - ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایههای لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیمهای کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی 10.30495/jfh.2019.667055 M. Ebrahimi Maryam Khashaie Farzaneh KiaDaliri Alireza Sadeghi Food Hygiene , Issue 2 , Year , Summer 2019 Article 3 - رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو Maryam Ebrahimi Alireza Sadeghi Balal Sadeghi Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2017 Article 4 - ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوسهای جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1 علیرضا صادقی Maryam Ebrahimi مجتبی رئیسی Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2016 Article 5 - ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج Masoumeh Ehsanbakhsh علیرضا صادقی Mojtaba Raeisi Maryam Ebrahimi Mahdi Kashani nejad Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2018 Article 6 - شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد Atena Sarani علیرضا صادقی Morteza Khomeiri Yahya Maghsoudlou Ali Moayedi Maryam Ebrahimi Journal of Food Microbiology , Issue 4 , Year , Autumn 2019 Article 7 - شناسایی مولکولی و ارزیابی خواص ضد باکتریایی پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو Alireza Sadeghi Mojtaba Raeisi Maryam Ebrahimi Balal Sadeghi Journal of Microbial World , Issue 5 , Year , Winter 2017