List of Articles ماندانا محمودی Article 1 - بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر 10.30495/jfh.2020.670898 A. Nasrollahzadeh M. Khomeiri A. Sadeghi M. Mahmoudi M. Ebrahimi Food Hygiene , Issue 5 , Year , Winter 2020 Article 2 - قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع 20.1001.1.24234966.1400.13.3.3.1 10.30495/jfst.2021.680652 مرتضی خمیری ماندانا محمودی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026