فهرس المقالات ماندانا محمودی المقاله 1 - بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر 10.30495/jfh.2020.670898 احمد نصرالله زاده مرتضی خمیری علیرضا صادقی ماندانا محمودی مریم ابراهیمی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1398 المقاله 2 - قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع 20.1001.1.24234966.1400.13.3.3.1 10.30495/jfst.2021.680652 مرتضی خمیری ماندانا محمودی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 13 , پاییز 1400