فهرس المقالات علیرضا صادقی المقاله 1 - بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر 10.30495/jfh.2020.670898 احمد نصرالله زاده مرتضی خمیری علیرضا صادقی ماندانا محمودی مریم ابراهیمی بهداشت مواد غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1398 المقاله 2 - ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایههای لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیمهای کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی 10.30495/jfh.2019.667055 مریم ابراهیمی مریم خشایی فرزانه کیا دلیری علیرضا صادقی بهداشت مواد غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1398 المقاله 3 - ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر 10.30495/jfh.2020.671043 فهیمه حاجی نیا علیرضا صادقی علیرضا صادقی ماهونک مرتضی خمیری یحیی مقصودلو علی مویدی بهداشت مواد غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1399 المقاله 4 - بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده 10.30495/jfh.2022.1949270.1341 سارا شهریاری علیرضا صادقی مریم ابراهیمی علیرضا صادقی ماهونک علی مویدی بهداشت مواد غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1400 المقاله 5 - طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین 20.1001.1.24234966.1398.11.3.2.6 10.30495/jfst.2019.544962 منصوره سلیمانی فرد علیرضا صادقی محمد قربانی روح الله حیدری خسرو عزیزی اصغر سپه وند سید پیمان هاشمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1398 المقاله 6 - ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا علیرضا صادقی بلال صادقی مریم ابراهیمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 7 - رابطه فیلوژنتیکی و خصوصیات پروبیوتیکی جدایههای لاکتیکی غالب خمیرترش آرد کامل جو مریم ابراهیمی علیرضا صادقی بلال صادقی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 4 , تابستان 1396 المقاله 8 - ارزیابی قابلیت لاکتوباسیلوسهای جدا شده از خمیرترش آرد کامل گندم در کاهش میزان آفلاتوکسین B1 علیرضا صادقی مریم ابراهیمی مجتبی رئیسی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1394 المقاله 9 - ارزیابی خواص ضد باکتریایی و پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس پاراپلانتاروم و پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترشهای سبوس گندم و سبوس برنج معصومه احسان بخش علیرضا صادقی مجتبی رئیسی مریم ابراهیمی مهدی کاشانی نژاد میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 5 , بهار 1397 المقاله 10 - شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد آتنا سارانی علیرضا صادقی مرتضی خمیری یحیی مقصودلو علی مویدی مریم ابراهیمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 4 , السنة 6 , پاییز 1398 المقاله 11 - ارزیابی ویژگیهای پروبیوتیکی و ضدقارچی مخمر منتخب جدا شده از برنج سیاه تخمیر شده 10.30495/jfm.2022.1946146.1749 فاطمه جعفری کوشکقاضی علیرضا صادقی مهران اعلمی هدی شهیری طبرستانی دل آسا رحیمی گلوگاهی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1402 المقاله 12 - ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو سارا شهریاری فهیمه حاجی نیا حسین پورعبدالله مریم ابراهیمی علیرضا صادقی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1403 المقاله 13 - جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های غالب در خمیرترش آرد کامل گندم علیرضا صادقی مریم ابراهیمی دنیای میکروب ها , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1395 المقاله 14 - شناسایی مولکولی و ارزیابی خواص ضد باکتریایی پدیوکوکوس پنتازاسئوس جدا شده از خمیرترش آرد کامل جو علیرضا صادقی مجتبی رئیسی مریم ابراهیمی بلال صادقی دنیای میکروب ها , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1395